Ανακοίνωση της αστυνομίας για το θάνατο του 46χρονου

Ανακοίνωση της αστυνομίας για το θάνατο του 46χρονου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για τον 46χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος και σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του, καθώς και τις καταγγελίες που ο ίδιος είχε κάνει πριν από δυο μήνες περίπου για κύκλωμα πορνείας με θύμα ανήλικη, τονίζει ότι – από τα μέχρι τώρα στοιχεία – δεν επιβεβαιώνονται. Όσο αφορά δε το θάνατο του 46χρονου τονίζει ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που αφορούν σε καταγγελίες ημεδαπού για την ύπαρξη κυκλώματος πορνείας στη Μυτιλήνη, ανακοινώνεται ότι:

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ήδη από τα μέσα του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2022, διερευνά καταγγελίες ημεδαπού ατόμου για διάπραξη αδικημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας στη Μυτιλήνη, το περιεχόμενο των οποίων, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δεν επιβεβαιώνεται.

Ο προαναφερόμενος ημεδαπός, πρωινές ώρες της 04-01-2023, βρέθηκε απαγχονισμένος στον εξωτερικό χώρο οικίας όπου διέμενε στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για εξερεύνηση του χώρου.

Το προανακριτικό έργο για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

To top