Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια σε Σκάλα Λουτρών και Χαραμίδα

Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια σε Σκάλα Λουτρών και Χαραμίδα

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην ρίψη του τίμιου Σταυρού στην Σκάλα Λουτρών και στη Χαραμίδα μετά από δύο χρόνια καραντίνας.

Ο τυχερός που ανέσυρε τον Σταυρό είναι ο νεαρός Παναγιώτης Γκαγκάνης και στη Χαραμίδα ο Γιάννης Λούπος. Μετά τις ευλογίες του πατρός Βασιλείου Χατζηπαναγιώτη έγινε η κοπή της βασιλόπιτας με ευχές και σύντομο απολογισμό έργων καθώς και άλλων δράσεων της προηγούμενης χρονιάς.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία της κ.Πρασίνου Ουρανίας αποτελούμενη από παιδιά του χωριου.

 

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας είναι η μικρή μας φίλη Αναστασία Μολυβιάτου. Τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Αναστασία έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο από την κοινότητα Λουτρών χειροποίητες εικόνες της Παναγίας και του Αγίου Νικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ.Παναγιώτης Χριστόφας,το μέλος του συλλόγου αιμοδοτών Μυτιλήνης κ.Δημήτρης Μπουρνούς,ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών “Το Δελφίνι” κ.Παπαχρυσός Δημήτρης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ Ανδρέας Παπαχριστοφόρου,ο ρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ.Καλτεμνίδης Δημήτρης,ο πρόεδρος του “Αετού” κ Σπανός Νίκος,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Λιοστάσι” κ.Μπουλέτος Δημήτρης.

 



To top