Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια σε Σκάλα Λουτρών και Χαραμίδα

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην ρίψη του τίμιου Σταυρού στην Σκάλα Λουτρών και στη Χαραμίδα μετά από δύο χρόνια καραντίνας.

Ο τυχερός που ανέσυρε τον Σταυρό είναι ο νεαρός Παναγιώτης Γκαγκάνης και στη Χαραμίδα ο Γιάννης Λούπος. Μετά τις ευλογίες του πατρός Βασιλείου Χατζηπαναγιώτη έγινε η κοπή της βασιλόπιτας με ευχές και σύντομο απολογισμό έργων καθώς και άλλων δράσεων της προηγούμενης χρονιάς.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία της κ.Πρασίνου Ουρανίας αποτελούμενη από παιδιά του χωριου.

 

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας είναι η μικρή μας φίλη Αναστασία Μολυβιάτου. Τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Αναστασία έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο από την κοινότητα Λουτρών χειροποίητες εικόνες της Παναγίας και του Αγίου Νικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ.Παναγιώτης Χριστόφας,το μέλος του συλλόγου αιμοδοτών Μυτιλήνης κ.Δημήτρης Μπουρνούς,ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών “Το Δελφίνι” κ.Παπαχρυσός Δημήτρης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ Ανδρέας Παπαχριστοφόρου,ο ρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ.Καλτεμνίδης Δημήτρης,ο πρόεδρος του “Αετού” κ Σπανός Νίκος,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Λιοστάσι” κ.Μπουλέτος Δημήτρης.

 To top