Στη Λήμνο οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Στη Λήμνο οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Με την παραλαβή της σημαίας της διοργάνωσης από το Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη σήμανε η επίσημη λήξη των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στη Χίο.

Οι 33οι  Αιγαιοπελαγίτικοι  Αγώνες Στίβου, θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Λήμνου το 2022 και με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους αθλητές των σωματείων μας, την Αθλητική Ένωση Λήμνου (Τμήμα Στίβου) και τον Α.Ο. Ηφαιστία, που συμμετείχαν στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στη Χίο, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις και φέρνοντας πίσω στη Λήμνο 9 συνολικά μετάλλια. Επίσης, ο αθλητής της Ηφαιστίας Καρυδάκης Λεωνίδας βραβεύτηκε για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κ-16. Συγχαρητήρια σε όλους και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.

Ο Δήμος Λήμνου, με τη συνδρομή της πολιτείας, του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αλλά και με την πολύτιμη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων θα προβεί στις αναγκαίες προετοιμασίες, με σκοπό την άρτια διοργάνωση των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας τον Οκτώβριο του 2022.

 

 

 

 

To top