Ένας μόνιμος και μια επικουρική ιατρός στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ένας μόνιμος και μια επικουρική ιατρός στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Συνεχίζονται οι ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την κάλυψη θέσεων ιατρικού προσωπικού.  Σήμερα ορκίσθηκε μετά τη μονιμοποίησή του ο Ιατρός Γενικής Χειρουργικής κ. Απόστολος Ανδρονίκου ενώ υπογράφθηκε η σύμβαση πρόσληψης της  επικουρικής ιατρού Γενικής Ιατρικής Πασβούρη Μαγδαληνής.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης αναφέρει τα εξής:

«Μια ακόμη όμορφη μέρα η σημερινή για το “Βοστάνειο” Γ.Ν. Μυτιλήνης.
Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του ο  κοσ Απόστολος Ανδρονίκου Ιατρός Γενικής Χειρουργικής, ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας !
Ταυτόχρονα υπογράφηκε μία νέα σύμβαση πρόσληψης επικουρικής Γιατρού Γενικής Ιατρικής της κας Πασβούρη Μαγδαληνής η οποία και αυτή προστέθηκε στο δυναμικό των Επειγόντων του νοσοκομείου μας !
Και οι δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και κυρίως αγαπητοί στους συνεργάτες και στους ασθενείς !
Θερμά Συγχαρητήρια Απόστολε και Μάγδα . Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!Εύχομαι ολόψυχα το νέο σας ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σας διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα , στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό και στον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για την καθοριστική παρέμβασή του» .

To top