Ένας μόνιμος και μια επικουρική ιατρός στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Συνεχίζονται οι ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την κάλυψη θέσεων ιατρικού προσωπικού.  Σήμερα ορκίσθηκε μετά τη μονιμοποίησή του ο Ιατρός Γενικής Χειρουργικής κ. Απόστολος Ανδρονίκου ενώ υπογράφθηκε η σύμβαση πρόσληψης της  επικουρικής ιατρού Γενικής Ιατρικής Πασβούρη Μαγδαληνής.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης αναφέρει τα εξής:

«Μια ακόμη όμορφη μέρα η σημερινή για το “Βοστάνειο” Γ.Ν. Μυτιλήνης.
Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του ο  κοσ Απόστολος Ανδρονίκου Ιατρός Γενικής Χειρουργικής, ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας !
Ταυτόχρονα υπογράφηκε μία νέα σύμβαση πρόσληψης επικουρικής Γιατρού Γενικής Ιατρικής της κας Πασβούρη Μαγδαληνής η οποία και αυτή προστέθηκε στο δυναμικό των Επειγόντων του νοσοκομείου μας !
Και οι δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και κυρίως αγαπητοί στους συνεργάτες και στους ασθενείς !
Θερμά Συγχαρητήρια Απόστολε και Μάγδα . Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!Εύχομαι ολόψυχα το νέο σας ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σας διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα , στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό και στον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για την καθοριστική παρέμβασή του» .

To top