Περιφέρεια: Παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα ο Απ. Αλατζάς

Περιφέρεια: Παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα ο Απ. Αλατζάς

Παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα ο Απόστολος Αλατζάς καθώς με πρόσφατη τροπολογία δόθηκε  χρονική παράταση στους Εκτελεστικούς Γραμματείς που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές μέχρι τις 31 Μαϊου. Η εξέλιξη αυτή  ανατρέπει την επιλογή  του πρώην Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Άρη Ελευθερίου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.

Η Περιφέρεια σε σημερινή  ανακοίνωσή της κάνει γνωστή την εξέλιξη αυτή, ανακοινώνοντας εμμέσως και την παράταση στην παραμονή του Απόστολου Αλατζά αναφέροντας μάλιστα ότι αφορά Εκτελεστικούς Γραμματείας Περιφερειών που προτίθενται να κατέλθουν ως υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι δίνοντας έτσι και τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον κ. Αλατζά να κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου.

Πάντως η σχέση που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια με τον πρώην Δήμαρχο Καλλονής μπορεί μελλοντικά να μεταφραστεί σε συνεργασία, καθώς υπάρχουν κενές θέσεις ειδικών συμβούλων.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει ότι με τον πολύ πρόσφατο Ν.5003/2022 (ΦΕΚ Α΄230/14.12.2022) δόθηκε παράταση έως 31.5.2023 στην παραμονή στη θέση τους των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών, οι οποίοι προτίθενται να κατέλθουν ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις προσεχείς εκλογές».

To top