Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Μύρινα

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Μύρινα

Χαρά και ενθουσιασμός στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Μύρινας σε μια γιορτή γεμάτη εορταστικές μελωδίες και εκπλήξεις.

Με μεγάλη επιτυχία, σε ένα πολύ ζεστό εορταστικό κλίμα, με την ενθουσιώδη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Υψιπύλης, στη Μύρινα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Οργανισμό Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου και την Κοινότητα Μύρινας.

Τα μουσικά σύνολα του Δήμου Λήμνου -η Παιδική Χορωδία σε διεύθυνση του κ. Γιάννη Χαριτάκη, η Φιλαρμονική, η Χορωδία Ενηλίκων, η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και η Χορωδία Νέων σε διεύθυνση κ. Δημήτρη Μαυράκη, καθώς και το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου σε διεύθυνση της κ. Νίκης Μπουζιωτοπούλου, αλλά και το συγκρότημα κρουστών «Bartalia Lemnos Drum Gang», έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στην ερμηνεία και εκτέλεση χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων τραγουδιών από την παράδοσή μας και το διεθνές ρεπερτόριο, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μουσικά και χορευτικά από τον Φοιτητικό Σύλλογο Λήμνου, ο οποίος «ξεσήκωσε» το κοινό με το κέφι και την θαυμάσια παρουσίαση του μουσικοχορευτικού του προγράμματος. Την εκδήλωση παρουσίασε, δίνοντας τον δικό του μοναδικό τόνο, ο κ. Γιώργος Καριακλής.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δημου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης εξέφρασαν τις ευχές τους για τις φετινές γιορτές και το νέο έτος και στη συνέχεια ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους μικρούς μας φίλους στην αντίστροφη μέτρηση, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που κοσμεί πλέον υπέρλαμπρο την πόλη της Μύρινας.

Ο Άγιος Βασίλης, που δεν θα μπορούσε να λείψει, έκανε θεαματική εμφάνιση, μοίρασε στα παιδιά γλυκίσματα και φωτογραφήθηκε μαζί τους μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν ζεστό κρασί και κεράσματα.

 

 

To top