1,5 εκατ ευρώ βρέθηκαν σε Καϊλή, Παντσέρι και στον πατέρα της

1,5 εκατ ευρώ βρέθηκαν σε Καϊλή, Παντσέρι και στον πατέρα της

Ενάμισι εκατομμύριο ευρώ είναι συνολικά τα κατασχεθέντα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή, στο σπίτι του Παντσέρι και στη βαλίτσα που κατασχέθηκε στο ξενοδοχείο του πατέρα της ευρωβουλευτού. Μάλιστα, η εφημερίδα  Le Soir δημοσίευσε φωτογραφία της βελγικής αστυνομίας με τα κατασχεθέντα χρήματα.

Η πρώτη φωτό από το κατασχεθέν 1,5 εκατ. μετρητά που βρέθηκαν σε Παντσέρι, Καϊλή και στον πατέρα της

Η Le Soir γράφει συγκεκριμένα: «Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι στις Βρυξέλλες, οι ερευνητές της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αστυνομίας ανακάλυψαν περίπου 600.000 ευρώ. Αν προσθέσετε τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή και στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα κατά της διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκάλυψε περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ».

Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη της Le Soir ότι τα κατασχεθέντα χρήματα ανέρχονται σε 1,5 εκατ. ευρώ αποτελεί νέο στοιχείο, καθώς ως τώρα ήταν γνωστό ότι στο σπίτι του Παντσέρι εντοπίστηκε ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ, στο σπίτι της Καϊλή και του συζύγου της 150.000 ευρώ. Ο πατέρας της Εύας Καϊλή μετέφερε, τελικά, 750.000 ευρώ.

To top