Συνάντηση Δημάρχου Μυτιλήνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση Δημάρχου Μυτιλήνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά  – ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Λέσβο για να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες – είχε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Παραρτήματος Αιγαίου ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ., Ανδρέας Καρασαρίνης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κατσαβέλλης και Κώστας Κουνέλλης.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον Υπουργό στη Λέσβο, συζήτησε μαζί του για όλα τα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Μυτιλήνης, εκθέτοντάς του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας αρμοδιότητας του κου Γεωργαντά στην περιοχή μας.

Ο Υπουργός συμφώνησε ότι θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις στα γεωργικά θέματα και υποσχέθηκε αρχικά ότι θα συμβάλει δραστικά για την βελτίωση και ανάπτυξη των αρδευτικών δικτύων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν σύντομα αποζημιώσεις των αγροτών από την καρπόπτωση.

To top