Μια αγκαλιά για τα αδέσποτα από το Δημοτικό σχολείο Πηγής

Μια αγκαλιά για τα αδέσποτα από το Δημοτικό σχολείο Πηγής

Μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών, μέλη του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Κιβωτός» επισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο Πηγής.

Μέλη του Συλλόγου «Κιβωτός» επισκέφθηκαν σήμερα το Δημοτικό σχολείο Πηγής όπου και παρουσίασαν το πρόγραμμα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι στα ζώα, διδάσκοντας την αγάπη και την σωστή συμπεριφορά προς αυτά.

30 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση και έδειξαν ότι είχαν γνώσεις αλλά και πολύ αγάπη για τα ζώα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δασκάλα της Γ’ και Δ’ τάξης του σχολείου ήδη μέσω δραστηριοτήτων μεταδίδει στα παιδιά το μήνυμα για την φροντίδα και τον σεβασμό απέναντι στα ζώα.

Οι μαθητές μάλιστα, με πρωτοβουλία της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Πηγής, είχαν προμηθευτεί και δώρισαν στον Σύλλογο τροφές και άλλα χρήσιμα είδη για τα αδέσποτα, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί, αφού προχώρησαν σε μια συγκινητική κίνηση μαζεύοντας 18 ευρώ από το χαρτζιλίκι τους τα οποία και αυτά τα έδωσαν για την ενίσχυση της «Κιβωτού».

To top