Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση τροφίμων για το «Το καλάθι της Αγάπης»

Ερυθρός Σταυρός:  Συγκέντρωση τροφίμων για το «Το καλάθι της Αγάπης»

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε ευάλωτες οικογένειες του νησιού ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος θα βρίσκονται  έξω από τα σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης την Παρασκευή 9/12 και το Σάββατο 10/12.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής  ο Ερυθρός Σταυρός καλεί  τις επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και τους πολίτες που επιθυμούν, να ενισχύσουν την προσπάθεια με την δωρεάν διάθεση συσκευασμένων τροφίμων όπως γάλα (συμπυκνωμένο), ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες, μπισκότα, παιδικές τροφές, χυμοί κλπ.
Σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων είναι το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης (Π. Κουντουριώτη 35 Μυτιλήνη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 14:00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2251029480.
Για το σκοπό αυτό εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος θα βρίσκονται έξω από τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης την Παρασκευή 9/12 & το Σαββάτο 10/12.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 145 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

 

 

 

To top