Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου: « Για να διαχειριστείς το μεταναστευτικό πρέπει να έχεις κατάλληλες δομές»

Γενικός Αστυνομικός  Διευθυντής Βορείου Αιγαίου: « Για να διαχειριστείς το μεταναστευτικό πρέπει να έχεις κατάλληλες δομές»

Για τη μείωση της παραβατικότητας των αιτούντων άσυλο που αγγίζει – όπως είπε – το 90% σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου  μίλησε στον “Αίολο” ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς. Ο κ. Ντουρουντούς απέδωσε τη μείωση της παραβατικότητας στην αισθητή   μείωση τους πληθυσμού τους στις δομές ενώ ειδικά όσο αφορά τη Λέσβο τόνισε ότι μετά τη φωτιά στη Μόρια στην προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για αστυνόμευση και τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής αναφέρθηκε επίσης και στη νέα δομή της Σάμου την οποία επισκέφθηκε και τόνισε ότι παρέχει ακόμη καλύτερες συνθήκες και διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα ελέγχου και φύλαξης. Τονίζει μάλιστα ότι «όπου υπάρχουν δομές υπάρχει καλύτερη δυνατότητα διαχείρισης.

 

To top