Ρεβάνς Βέρρου για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών Πολιχνίτου

Ρεβάνς Βέρρου για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών Πολιχνίτου

Παρουσία πλήθους πολιτών η ενημερωτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Λέσβου το βράδυ της Πέμπτης κατέληξε σε on man show, καθώς ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος με την θερμή  υποστήριξη των κατοίκων του Πολιχνίτου, έκανε σαφές ότι πέρα από πολιτικές κόντρες και αντιπαλότητες και την κοντόφθαλμη λογική της πολιτικής αντιπαράθεσης, το έργο αξιοποίησης των ιαματικών λουτρών, θα υλοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε πλήρη ενημέρωση για όλες τις ενέργειες που προηγήθηκαν μέχρι την δημοπράτηση και ανάθεση του έργου ενώ ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Δήμου Άρης Χατζηκομνηνός κάλεσε όλες τις πλευρές να αφήσουν κατά μέρος τις αντιπαλότητες και να στηρίξουν την υλοποίηση του έργου για το καλό του τόπου. Τόσο η τοποθέτηση του ίδιου, όσο και του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου αλλά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Στρατή  Γελαγώτη έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολιχνίτου  κ. Δημήτρης Γιανναρέλλης, τόνισε μάλιστα ότι θα έπρεπε η συνεδρίαση να γίνει στον Πολιχνίτο, παρουσία όλων των κατοίκων ώστε ν’ ακούσουν όλες οι παρατάξεις τη βούληση των κατοίκων.

Κατά τη συζήτηση τοποθετήθηκε και ο επενδυτής κ. Θεόδωρος Κούσκος ο οποίος αναφέρθηκε στη θέλησή του να προσφέρει το λιθαράκι του για την ανάπτυξη του τόπου του. Απαντώντας δε στις θέσεις που εκφράστηκαν από την αντιπολίτευση, τόνισε ότι δεν υπάρχουν προγράμματα που να επιδοτούν ιαματικές πηγές.

Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν και αρκετοί αυτοδιοικητικοί όπως ο πρώην Δήμαρχος Μολύβου Στέλιος Καραντώνης ο οποίος σε τοποθέτησή του τόνισε τη σημασία του έργου αυτού για όλη την περίοχή και υπογράμμισε ότι το νησί έχει ανάγκη από ανάπτυξη, δεν έχει άλλα περιθώρια και δεν μπορεί να συζητάμε για μελέτες και επιτροπές που καθυστερούν την ανάπτυξη.

Ολόκληρη συνεδρίαση:

To top