Τένις: Σπουδαίες διακρίσεις για τις αδελφές Τσακίρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στη Θεσσαλονίκη

Τένις:  Σπουδαίες διακρίσεις για τις αδελφές Τσακίρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες οι σπουδαίες διακρίσεις ,για τις Μυτιληνιες αθλήτριες Ειρήνη Τσακίρη και Νάνσυ  Τσακίρη,του Ομίλου Αντισφαίρισης, οι οποίες συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 που διεξάχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τη δεύτερη θέση στο μόνο και την 3η θέση στα δίπλα κατέλαβε η Ειρήνη, ενώ η Νανσυ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό.

Η Ειρήνη κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 U16 που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης η Ειρήνη κατέκτησε την τρίτη θέση στα διπλά και το χάλκινο μετάλλιο με συμπαίκτρια την Ναταλία Μπατσιου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Γιαννιτσών.

Η Μυτιληνια αθλήτρια πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνηση, με φοβερή διάθεση και σωστή διαχείριση στο παιχνίδι της, κατάφερε να σημειώσει 4 νίκες και να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Παναγιωτίδου Αλεξάνδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.


Η Νάνσυ Τσακίρη επίσης αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου και αδελφή της Ειρήνης , βρέθηκε σε μεγάλη αγωνιστική φόρμα και κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες φθάνοντας  μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την πορεία της για τον τελικό  τελικό ανέκοψε η  Ουσταμπασιδου Κατερίνα του Ομίλου αντισφαίρισης Λιτοχώρου.
Στα διπλά όμως η Νάνσυ κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο με συμπαίκτρια την Ουσταμπασιδου.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η μικρότερη αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Βαγιωνά Εμμανουέλα U12 που κατάφερε στο ίδιο τουρνουά να σημειώσει τρεις νίκες και να βρεθεί , από τα προκριματικά όπου αγωνιζόταν, μια ανάσα πριν τα προημιτελικά του κυρίως  ταμπλό.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου με μεθοδικότητα σκληρή δουλειά και προγραμματισμό ,θα συνεχίσει την προσπάθεια στήριξης όλων των αθλητών του , με σκοπό την διάκριση τους σε Εθνικό κ Διεθνές επίπεδο.

 

To top