Περιπέτεια υγείας του Προέδρου του Μανταμάδου που νοσηλεύθηκε με covid-19

Περιπέτεια υγείας του  Προέδρου  του Μανταμάδου που νοσηλεύθηκε με covid-19

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου κ. Χαράλαμπος Τζελαϊδής λόγω επιπλοκών της Covid -19. O ίδιος σε μήνυμά τους ευχαρίστησε όλους όσους τον συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους μου συμπαραστάθηκαν καθένας με τον τρόπο του στην πρόσφατη περιπέτεια που είχα με την υγεία μου και την νόσηση μου με Covid 19.Κοινή περιπέτεια με τόσους άλλους ανθρώπους που είδα να υποφέρουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο εξαιρετικό ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Λοιμώξεων για τον αγώνα που δίνει σε αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες και τον τρόπο που συμπεριφέρνονται στους ασθενείς.
Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Σταυρέλλη Χρήστο και στην κ. Κούμπα Ειρήνη, δύο γιατροί με επιστημονική γνώση, υπευθυνότητα και προπάντων ανθρωπιά, που τιμούν τον όρκο τους προς την επιστήμη και την κοινωνία.
Ευχαριστώ επίσης, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ. Υ Καλλονής για την απεριόριστη βοήθεια τους στις πρώτες στιγμές της περιπέτειας μου.
Ευχαριστώ όλους τους συγχωριανούς μου, τους καλούς μου φίλους και τους συναδέλφους , για το ενδιαφέρον και τα λόγια συμπαράστασης που είναι πολύτιμα στις συνθήκες εγκλεισμού. Τέλος ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρη Γεώργιο».

 

To top