Παγκόσμιοι αστέρες έγιναν…Αναγεννησιακοί πίνακες

Παγκόσμιοι αστέρες έγιναν…Αναγεννησιακοί πίνακες

Η φαντασία είναι ο μόνος τρόπος, με τον οποίο θα μπορούσε η σύγχρονη ποπ κουλτούρα, να συναντήσει την Αναγέννηση. Πώς θα μπορούσε άλλωστε η ποπ σταρ Ριάνα να θυμίζει πίνακα του Μποτιτσέλι; Αυτό διερωτήθηκε και ο Γάλλος καλλιτέχνης (digital illustration), Kyès και το έκανε πράξη.

Ριάνα, Μάικ Τάισον, Κάνιε Γουέστ, Μπιγιονσέ και Σκάρλετ Γιόχανσον, είναι μερικοί από τους διασημότερους ανθρώπους του θεάματος, «ταξίδεψαν» στην εποχή της Αναγέννησης, μέσα από τα ψηφιακά πορτρέτα του Γάλλου καλλιτέχνη.

Ο Kyès, έχει καταφέρει να γίνει viral με τις δημιουργίες του, οι οποίες αφορούν, τόσο ζωντανούς όσο και πεθαμένους σελέμπριτι, μιας και «ανέστησε» μερικές σπουδαίες προσωπικότητες, που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως ο Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Kyès κατάφερε να δημιουργήσει πίνακες που παραπέμπουν σε ελαιογραφίες και να συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημοσιεύσει τα πορτέτα στο Instagram, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, συνεργάζεται με μουσικούς και άλλους καλλιτέχνες, προκειμένου να εικονογραφήσει τα εξώφυλλα των άλμπουμ τους.

Ο δημιουργός χάρισε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον χρόνο, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, την αναγεννησιακή εκδοχή των: Μάιλι Σάιρους, Τζόνι Ντεπ, Αλ Πατσίνο και μερικών ακόμη από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο.

 

To top