Σεμινάριο ‘Future Leaders Skilling Program’ για τους τελειόφοιτους του Τμήματος Περιβάλλοντος

Σεμινάριο ‘Future Leaders Skilling Program’ για τους τελειόφοιτους του Τμήματος Περιβάλλοντος

Ξεκινά εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο ‘Future Leaders Skilling Program’, διάρκειας 60 ωρών, για τους τελειόφοιτους του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τους υποψήφιους διδάκτορες, με θέμα τα ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές της Microsoft, σχετικά με τη διαχείριση έργων (project management), τη διαχείριση των δεδομένων (data management) και την επιχειρηματική ευφυΐα (business intelligence).

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν 10 ωριαίες συναντήσεις με εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, που θα φέρουν σε άμεση επαφή τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας και θα υποστηρίξουν τις διαδικασίες προβολής τους στην αγορά αυτή.
Το Σεμινάριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Άγονη Γραμμή Γόνιμη – που δραστηριοποιείται σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά της Ελλάδας με σκοπό την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία – και με τη χορηγία και την υποστήριξη της Microsoft. Την υλοποίηση και επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος σεμιναρίων έχει αναλάβει η Code.Hub, ένας διακεκριμένος φορέας εκμάθησης, ανάπτυξης και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε νέους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών.
Το προσφερόμενο σεμινάριο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προέκταση των μαθημάτων που προϋπάρχουν στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και θα προσφέρουν σημαντικές δεξιότητες που θα ενισχύσουν το προφίλ των αποφοίτων του Τμήματος στην αγορά εργασίας.

To top