Ενημερωτική εκδήλωση για τον ελαιώνα της Άντισσας

Ενημερωτική εκδήλωση για τον ελαιώνα της Άντισσας

Ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άντισσας σε συνεργασία με την Κοινότητα Άντισσας την Κυριακή, με τον γεωπόνο Βασίλη Γάλλο ο οποίος έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ελαιοσυλλογή και την προστασία του ελαιώνα.

Ο γεωπόνος Βασίλης Γάλλος ενημέρωσε τους ελαιοπαραγωγούς για τα όσα πρέπει να γνωρίζουν ως ελαιοκαλλιεργητές, σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική αίθουσα του χωριού.

Η βραδιά κύλησε διαλογικά, συζητήθηκαν τα πολύπλευρα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελαιοπαραγωγός, με τον γεωπόνο ομιλητή να συστήνει καινούργιες τεχνικές, οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής καθώς ακόμα και στην ποιοτική εξέλιξη του παραγόμενου προϊόντος, του ελαιόλαδου.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βάγια Καρίνου «Πρώτος στόχος του Συνεταιρισμού Άντισσας, η ενημέρωση των παραγωγών γύρω από καίρια θέματα που αντιμετωπίζει στον αγώνα για επιβίωση του. Περίοδο ελαιοσυγκομιδής, με μια ακόμα χρονιά που ο παραγωγός χάνει την παραγωγή του λόγω δάκου».

 

To top