Σταυρωμένα ψηφοδέλτια αμαυρώνουν τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Σταυρωμένα ψηφοδέλτια αμαυρώνουν  τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Στο παρά πέντε των εκλογών, στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης ο απερχόμενος Πρόεδρος κ Παναγιώτης Παπαρίσβας «άναψε φωτιές» καθώς αποκάλυψε ότι κυκλοφορούσαν ήδη από χθες στην αγορά, ψηφοδέλτια με πέντε σταυρωμένα ονόματα.Σήμερα η Βάλια Μπαρμπατιώτη από την Αθήνα όπου βρίσκεται , ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι το όνομά της είναι ανάμεσα στα πέντε σταυρωμένα ονόματα χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα γεγονός που δημιουργεί  ακόμη πιο έντονα ερωτηματικά γύρω από τις σκοπιμότητες της κίνησης αυτής.

Αναλυτικά η κ.α Μπαρμπατιώτη αναφέρει τα εξής : « Έμαθα πριν από λίγο με τηλεφώνημα του προέδρου Panagiotis Paparisvas ότι ένα από τα 5 σταυρωμένα ονόματα που κυκλοφορούν με έτοιμα διπλωμενα ψηφοδέλτια στη πόλη είναι και το δικό μου. Ενημερώνω τους πάντες πως έχει γίνει ερήμην μου και πως
ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα έκανα κάτι τέτοιο που υποτιμάει τόσο τους συνοψηφιους μου όσο και τους συναδέλφους εμπόρους που θα έρθουν να ψηφίσουν.
Κομματικοί χρωματισμοί δεν ανήκουν στη παρούσα φάση και φυσικά στην υποψηφιότητα μου καθώς λειτουργώ ανεξάρτητα, προοδευτικά και δημοκρατικά.
Ο καθένας μας υπηρετεί με τον τρόπο του και από το δικό του μετερίζι την αγορά και το σύνολο.
Έτοιμα ψηφοδέλτια θίγουν πρωτίστως εμένα που δεν ερωτήθηκα πότε για κάτι τέτοιο και μας γυρνάνε σε εκλογές δεκαετίας του 50»

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Παπαρίσβας είχε σχολιάσει στα ανάρτησή του « Δεν πρόλαβα να πω ότι οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο γίνονται πολιτισμένα και χωρίς κομματικές ταμπέλες και κάποιοι με διέψευσαν μοιράζοντας ψηφοδέλτια στην Ερμού με σταυρωμένα πέντε ονόματα, λές και απευθυνόμαστε σε άλλες εποχές με αναλφάβητους και προσπαθούμε να τους πάρουμε την ψήφο. Γνωρίζουμε τα ονόματα και τον “διανομέα” καθώς και τα κομματικά χαρακτηριστικά της όλης προσπάθειας και κάνουμε έκκληση να λείψουν οι ενέργειες που υποτιμούν τους εμπόρους μας αλλά και την κοινωνία μας».

To top