Νέα σελίδα στον Αγροκτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άντισσας

Νέα σελίδα στον Αγροκτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άντισσας

Νέα αρχή κάνει ο Αγροκτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άντισσας, με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και για πρώτη φορά Πρόεδρο γυναίκα.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άντισσας, όπου έγινε απολογισμός της δραστηριότητας του αλλά και εκλογές για τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το καινούργιο ΔΣ του Συνεταιρισμού:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βάγια Καρίνου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαγγέλης Ιατρού
ΤΑΜΙΑΣ: Κυριάκος Καραμιχαήλ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Βατός
ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνος Ψαλτάκης
Η νέα πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άντισσας, Βάγια Καρίνου, δηλώνει τα εξής:

«Ξεκινάμε με όραμα και όρεξη για δουλειά, με σκοπό να κάνουμε τον συνεταιρισμό μας να δουλέψει για το συμφέρον όλων των αγροτών του χωριού μας μέσα από υπηρεσίες που θα προσφέρει. Πρέπει όμως όλοι μας να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του σκοπού στηρίζοντας τον Συνεταιρισμό μας. Κάποτε ο Φωτιάδης –ιδρυτής του Συνεταιρισμού- τον έφτιαξε για να πολεμήσει την τοκογλυφία που εξαθλίωνε τους αγρότες τότε. Το κατάφερε με αποτέλεσμα τα μετέπειτα χρόνια η Άντισσα να γίνει δυνατό κεφαλοχώρι. Σήμερα η ” τοκογλυφία ” έχει άλλη μορφή ίσως, αλλά και πάλι αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι βέβαιο το αποτέλεσμα, αρκεί όλοι μας να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».  

 

To top