Λήμνος: Χαμόγελα και ικανοποίηση από κοινό και διοργανωτές για το Science Festival

Λήμνος: Χαμόγελα και ικανοποίηση από κοινό και διοργανωτές για το  Science Festival

Ένα  φορητό ψηφιακό πλανητάριο εγκαταστάθηκε την περασμένη Παρασκευή και για τρεις ημέρες  στο 4ο Νηπιαγωγείο της Μύρινας δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν συναρπαστικές ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

To Aegean Science Festival αποτελεί το πιο πρόσφατο φεστιβάλ επιστήμης που διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό SciCo-Επιστήμη Επικοινωνία

H αγάπη και ο ενθουσιασμός με τον οποίο το κοινό περιβάλλει το φεστιβάλ κάθε χρόνο ώθησε τη SciCo στη δημιουργία τοπικών φεστιβάλ επιστήμης στη Θεσσαλονίκη (TSF), τη Λάρισα (ThSF), την Πάτρα (PSF), τα Ιωάννινα (ISF), την Κύπρο (MSF) και εσχάτως στη Λήμνο (AegSF).
Τιμώντας την πλούσια ιστορία της περιοχής και αναδεικνύοντας τη σύγχρονη πραγματικότητά της, το Aegean Science Festival μετατρέπεται σε φάρο επιστημονικής γνώσης που υπόσχεται να φωτίσει το σκοτάδι. Ελάτε να διευρύνουμε μαζί τους γνωσιακούς μας ορίζοντες σε ένα ακόμη συναρπαστικό επιστημονικό φεστιβάλ!
Η επιτυχής διοργάνωση του Aegean Science Festival βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές.

Εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης, προβολές, εκπαιδευτικά εργαστήρια και ενημέρωση πάνω στις  σύγχρονες εξελίξεις σε τομείς της επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας,

To top