Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ο Νίκος Μόλβαλης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ο Νίκος Μόλβαλης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιου της ΓΣΕΒΕΕ εξελέγη ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μήθυμνας Μόλβαλης Νίκος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους επαγγελματίες της Λέσβου αλλά και τους επαγγελματίες της εστίασης από όλη την Ελλάδα, για την επόμενη τριετία.

Οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με την 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ. Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Καββαθά συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών με το 58,82% των ψήφων και το ποσοστό αποτελεί μια ηχηρή απάντηση των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών, που αγωνιούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο Μόλβαλης Νίκος, με μήνυμά του, ευχαριστεί τους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και τον Πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.

«Στα νέα μου καθήκοντα, καλούμαι να εκπροσωπήσω επάξια το Β. Αιγαίο και τους επαγγελματίες του, μεταφέροντας τα αιτήματα, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας» τονίζει χαρακτηριστικά

To top