Ξεκίνησε το «Elia Lesvos Confest»

Ξεκίνησε το «Elia Lesvos Confest»

Το μεγαλύτερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα την ΕΛΙΑ γίνεται φέτος στη Λέσβο, από σήμερα Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Η συμμετοχή 40 κορυφαίων ομιλητών, επιστημόνων και ειδικών από όλο το κόσμο, πιστοποιούν το υψηλό οργανωτικό κι επιστημονικό επίπεδο του συνεδρίου. Παρουσιάζονται θεματικές που συνδέουν την ελιά με τομείς που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, τη γαστρονομία, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τις καλλιέργειες, το marketing, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την οικονομία.

Δείτε Live το συνέδριο

Θα παρουσιαστούν θέματα όπως:
 Η καλλιέργεια της ελιάς και η σύνδεσή της με το περιβάλλον και τον πολιτισμό
 Η επίδραση της κατανάλωσης ελαιόλαδου στην αθλητική απόδοση και η συμβολή του στη θεραπεία σοβαρών ασθενειών
 Ελιά και Ελλάδα 2022: σύμβολα ειρήνης σε φύση και πλανήτη
 Η δημιουργία καλλυντικών με βάση το εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τη Λέσβο.
 Ο ρόλος του ελαιοτουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη του προορισμού και η σύνδεση του ελαιόλαδου με την τουριστική προβολή .
 Η ανάδειξη του πολιτισμού της ελιάς και των προϊόντων της ως στοιχείο προσέλκυσης τουριστικού ενδιαφέροντος και αύξησης των δραστηριοτήτων των ελαιοκομικών περιοχών στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις Βέλτιστες Διεθνείς πρακτικές

Το Elia Lesvos Confest αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελαίας Νήσος Λέσβος και πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και την ενεργό υποστήριξη φορέων και ιδιωτών.

To top