Ο Στέφανος Ξενάκης στο Book&Art

Ο Στέφανος Ξενάκης στο Book&Art

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 19:00, ο γνωστός σε όλους από το μοναδικό του “Δώρο” Στέφανος Ξενάκης, έρχεται στο Book&Art και στον πεζόδρομο της Κομνηνάκη, ώστε να εξηγήσει σε όλους, με το μοναδικό του τρόπο, τη δύναμη του ΝΑΙ και “10 Πράγματα που δε μας έμαθαν”.

Το πρώτο βιβλίο του με τίτλο “ΤΟ ΔΩΡΟ” θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα.

Στο “ΔΩΡΟ2” απαντά άμεσα και τρυφερά στο ερώτημα “Γιατί προσπερνάμε τα δώρα που προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή;” και ξετυλίγει μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής.

Τώρα με το “ΝΑΙ”, μέσα από 20 διαλόγους πάνω σε έννοιες που δεν μας έμαθαν, ο συγγραφέας μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης. Βαθύ, διεισδυτικό, απελευθερωτικό, το ΝΑΙ ξεκινάει σαν ψίθυρος και μεταμορφώνεται σε έναν ύμνο για τη ζωή.

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα:

O Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες. Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 χρονών, της Αύρας και της Αίνειας.

Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού η ομιλία του Κου Ξενάκη θα πραγματοποιηθεί στο Restaurant Coctail Bar Home – It’s a feeling.

To top