Πρώτος στο «All Star Race»στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Κόρακας

Πρώτος στο «All Star Race»στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Κόρακας

Την πρώτη θέση κατέλαβε στο ΟΑΚΑ ο Μυτιληνιός πρωταθλητής  Κώστας Κόρακας οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo  στην κατηγορία Ν, με χρόνο 55.73 στον αγώνα All Stars Race στην ασφάλτινη διαδρομή του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Το δεκαήμερο της γιορτής της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που ξεκίνησε με την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έκλεισε με τον αγώνα All Stars Race στην ασφάλτινη διαδρομή του ΟΑΚΑ.

Πενήντα Έλληνες αγωνιζόμενοι αρκετών κατηγοριών του motorsport -Rally, Αναβάσεων, Ταχύτητας κ.λπ.- απέκτησαν την υπέροχη εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης στα χνάρια που μόλις πριν δέκα ημέρες είχαν πατήσει οι κορυφαίοι rallymen του κόσμου, μέσα στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Στάδιο της Ελλάδας.

Ήταν μια σπάνια στιγμή και για τους αγωνιζόμενους και για την ΟΜΑΕ, χάρη στην ευγενική παραχώρηση του Ολυμπιακού Σταδίου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού τόσο για τον αγώνα All Stars Drift Race του Σαββάτου, όσο και για τον αγώνα  All Stars των άλλων κατηγοριών

Για την ιστορία, στις επιμέρους κατηγορίες των αυτοκινήτων ο Στάθης Κουκέας με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5 κέρδισε την Κατηγορία Α, ο Κώστας Κόρακας με Mitsubishi Lancer Evo IX την Κατηγορία Ν, οι Πατονίδης-Πλακουτσής (Citroen Saxo VTS) την Κατηγορία Ε και ο Παναγιώτης Παρθένης (Mitsubishi Lancer EvoIX GPX) την Κατηγορία Formula Saloon. Όσο για τα Ιστορικά αυτοκίνητα, σε αυτά ταχύτερος όλων ήταν ο Γιάννης Κάτσικας με Ford Escort Mk2 RS2000.

oaka all star race

To top