Θ. Βαλσαμίδης: «Θα συνεχίσω να μάχομαι για τον τόπο μου από όποια θέση»

Θ. Βαλσαμίδης: «Θα συνεχίσω να μάχομαι για τον τόπο μου από όποια θέση»

Άμεση ήταν η απάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης “Εμείς για το Αιγαίο” και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Βαλσαμίδη στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης εναντίον του, με αφορμή την επιστολή του για το δρόμο Αμπεικό – Σταυρός. Ο κ. Βαλσαμίδης  αναφέρει ότι πάντα προσπαθεί από όποια θέση να συμβάλει δημιουργικά σε έργα για τον τόπο, σχολιάζει ακόμη ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έλαβε καμία απάντηση σε προτάσεις που έχει καταθέσει στην Περιφερειακή αρχή. «Ισως αυτό να είναι και ο ορισμός της αλαζονείας της εξουσίας» προσθέτει. Καταλήγοντας ο κ. Βαλσαμίδης τονίζει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει από όποια θέση στον τόπο αποφεύγοντας όμως να σχολιάσει την “πρόβλεψη” του Περιφερειάρχη για το αν «ετοιμάζει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Αναλυτικά στην απάντησή του ο κ. Βαλσαμίδης αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερώθηκα από τον ηλεκτρονικό τύπο για την επίθεση του κ. Περιφερειάρχη στο πρόσωπο μου με αφορμή την πρόταση που κατέθεσα για την επίσπευση της δημοπράτησης του έργου Αμπελικό – Σταυρός. Τι να πει κανείς ..
16 χρόνια έχω την ιδιαίτερη τιμή να υπηρετώ την Αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού με την στήριξη των συμπολιτών μου. Τόσο όταν κατείχα θέση ευθύνης, όσο και όταν ήμουν στην αντιπολίτευση προσπάθησα να συμβάλω πάντα δημιουργικά για να υλοποιηθούν έργα & δράσεις στον τόπο μας.

Ευτυχώς ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα που υλοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αυτά που προγραμματίσαμε και βρήκε ώριμα η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, καθώς και τι απ’ όλα αυτά υλοποιείται σήμερα .. μακάρι να υλοποιηθούν όσα προετοιμάσαμε θα πω, τίποτα άλλο ..

Με τη σημερινή αφορμή θα πω μόνο ότι είναι η πολλοστή φορά στα 3 χρόνια θητείας της παρούσας Περιφερειακής Αρχής που δεν πήρα ποτέ απάντηση σε ότι πρόταση κατέθεσα. Ίσως αυτό να είναι και ο ορισμός της αλαζονείας της εξουσίας ..

Ανταποκρινόμενος στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργός & να μάχομαι πάντα για την πρόοδο του ευλογημένου αυτού τόπου απ’ όποια θέση βρίσκομαι».

To top