“Lady’s Ride” στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

“Lady’s Ride” στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Το Σάββατο 17/9 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 2η βόλτα στη Μυτιλήνη, μόνο για κορίτσια. Το πολύ πετυχημένο “Lady’s Ride” του 2021 πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος και είναι αποκλειστικά θηλυκό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει το “Lady’s Ride” , μέσα σε μια σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week  ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται φέτος με 3 εκδηλώσεις από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2022 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιράζονται δωρεάν στους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που συμμετέχουν στη βόλτα, επώνυμα αθλητικά ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και …36.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους πολίτες της Λέσβου ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης.

To top