Σε τεταμένο κλίμα συνεχίζεται η δίκη του εκπαιδευτικού| Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Σε τεταμένο κλίμα συνεχίζεται η δίκη του εκπαιδευτικού| Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης συνεχίστηκε από το πρωί σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου,  η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης  με  κατηγορούμενο τον εκπαιδευτικό που κατηγορείται από έξι γονείς μαθητριών για ασελγείς πράξεις και χειρονομίες την ώρα του μαθήματος.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε και σήμερα σε τεταμένο κλίμα και μάλιστα τα πνεύματα άναψαν όταν ένας γονιός την ώρα που κατέθετε  είπε απευθυνόμενος προς το ακροατήριο «δεν ακουμπώ εγώ την κόρη μου και θα την ακουμπά αυτός ο βρωμιάρης;». Οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν σε υψηλούς τόνους  να μην χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε βάρος του κατηγορουμένου.

Το προεδρείο της δίκης ζήτησε  από το ξεκίνημα της ακροαματικής διαδικασίας να διατηρηθεί ηρεμία στην αίθουσα και ν’ αποφευχθούν οι εντάσεις.

O καθηγητής Γυμνασίου έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το 2018, ενώ κατέθεσε επίσης και η κόρη του κατηγορουμένου, η οποία ανέφερε ότι πιστεύει ότι πρόκειται για παρεξήγηση το όλο θέμα και τόνισε ότι ο πατέρας της ήταν πάντα σοβαρός και έκανε πάντα τη δουλειά του.

Η δίκη διεκόπη το μεσημέρι λόγω παρέλευσης του ωραρίου και θα συνεχισθεί αύριο Πέμπτη 31 Αυγούστου- αφού ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων- με την απολογία του κατηγορούμενου και αγορεύσεις των δικηγόρων.

 

To top