Αυλαία για την έκθεση «Summer Bouquet» της K-Gold Temporary Gallery

Αυλαία για την έκθεση «Summer Bouquet» της K-Gold Temporary Gallery

Τελευταία εβδομάδα για την έκθεση «SUMMER BOUQUET» της K-Gold Temporary Gallery στην Αγία Παρασκευή.

Στις 26, 27 και 28 Αυγούστου (11-14:00 και 19-22:00), το κοινό της Λέσβου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το έργο καταξιωμένων διεθνών φωτογράφων που κλήθηκαν να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες αφορμώμενοι από την ποίηση του Andrew McMillan.

Για το finissage, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 20:00, ο επιμελητής Νικόλας Βαμβουκλής θα ξεναγήσει τους επισκέπτες στο παρασκήνιο της ένατης καλοκαιρινής διοργάνωσης εστιάζοντας στο πώς κάθε δημιουργός προσέγγισε την πανανθρώπινη ανάγκη για επαφή και επικοινωνία. Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ και μουσική στην αυλή της Gallery (είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά).

Παράλληλα, στο δεύτερο όροφο της Gallery παρουσιάζονται φωτογραφίες, σχέδια και γλυπτά από τη συλλογή της, που συνδέονται με σημαντικές στιγμές της νομαδικής δράσης της στη Λέσβο. Τέλος, η διοργάνωση συνοδεύεται από το περιοδικό «THE WILD ONES» που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες και παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Μουσείο Μπενάκη στο πλαίσιο του Athens Photo Festival.

H K-Gold Temporary Gallery θα ανακοινώσει σύντομα το φθινοπωρινό πρόγραμμα της σχετικά με τα εικαστικά και τον κινηματογράφο, το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της Ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

To top