Συλλήψεις για την ένταση της μουσικής σε επιχειρήσεις εστίασης

Συλλήψεις για την ένταση της μουσικής σε επιχειρήσεις εστίασης

Σε δύο συλλήψεις υπεύθυνων σε επιχειρήσεις εστίασης στη Μυτιλήνη και στο Μόλυβο προχώρησε η αστυνομία μέσα σε τρείς μέρες, καθώς η ένταση της μουσικής ξεπερνούσε το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο.

Αναλυτικά και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου στη Μυτιλήνη, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα στο οποίο ο συλληφθείς απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Ακόμα, την Τρίτη 16 Αυγούστου στη Μήθυμνα της Λέσβου, συνελήφθη από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, διαταράσσοντας και την ησυχία.
Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής

 

To top