Δύο ακόμα τροχαία με τραυματίες

Δύο ακόμα τροχαία με τραυματίες

Δύο ακόμα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Αυγούστου, στη Μόρια και στο Πλωμάρι αντίστοιχα, με συνέπεια των τραυματισμό δύο ατόμων.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Αυγούστου σε οδικό δίκτυο στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπό και ανήλικη ημεδαπή η οποία κινούταν πεζή, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η ανήλικη.
Κατά την εξέλιξη της έρευνας διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του δικύκλου εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Παρασκευή 12 Αυγούστου σε δημοτική οδό στο Πλωμάρι της Λέσβου.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό και Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

To top