Ρωσο-Ουκρανικός γάμος στο Μόλυβο (Photos)

Ρωσο-Ουκρανικός γάμος στο Μόλυβο (Photos)
φωτο Κωνσταντίνος Σταματέλλης

 

Η Τατιάνα Φιλίπποβα από τη Ρωσία και ο Γιούρι Καλμίκοβ από την Ουκρανία, ταξίδεψαν από το Βέλγιο όπου ζουν, μέχρι το Μόλυβο της Λέσβου προκειμένου να ενωθούν  με τα δεσμά του γάμου στέλνοντας μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Με την παρότρυνση μιας φίλης τους, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Μόλυβο την ημέρα της Αυγουστιάτικης πανσέληνου στις 12 Αυγούστου. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα αφού έφθασαν στη Λέσβο στις 5 Αυγούστου και μέσα σε μια εβδομάδα οργανώθηκε ο γάμος τους, με 17 καλεσμένους,  σε ένα ειδυλλιακό τοπίο βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, στην προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press , με θέα το ηλιοβασίλεμα και υπό τους ρομαντικούς ήχους σαξόφωνου.

«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς» δήλωσε το ζευγάρι φανερά συγκινημένο στην ΕΡΤ.

Η Γαβριέλα Βατή από το “Menta Weddings” που ανέλαβε τη διοργάνωση του γάμου , μας είπε «παρότι είχαμε ουσιαστικά μόνο 4 ημέρες για να τα διοργανώσουμε όλα, χαίρομαι ιδιαίτερα που πήγαν όλα καλά και  ο γάμος έγινε, όπως τον ονειρεύθηκαν».

ΦΩΤΟ: Κωσταντίνος Σταματέλλης

 

To top