Βάσεις 2022: Πέτυχαν στις επιλογές τους οι πρώτοι των πρώτων στη Λέσβο

Βάσεις 2022: Πέτυχαν στις επιλογές τους οι πρώτοι των πρώτων στη Λέσβο

Στις σχολές των επιλογών τους πέτυχαν οι πρώτοι των πρώτων της Λέσβου. Ο Σταμάτης Ανδρέας  από το ΓΕΛ Παμφίλων ,ο οποίος έδωσε για δεύτερη φορά πανελλήνιες καθώς στόχος του ήταν η ιατρική πέτυχε μέσο όρο 19.Η Κοζπή Σταυρούλα από το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, έγραψε την δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλο το νησί, ξεπερνώντας σε μέσο όρο τα 18,9 μόρια και πέρασε στην σχολή επιλογής της που ήταν η Νομική.

Όπως τόνισε μιλώντας στον Αίολο ο Ανδρέας Σταμάτης ,  επιθυμία του ήταν πάντα να προσφέρει στον συνάνθρωπο  και γι’ αυτό μοναδική επιλογή του ήταν οι ιατρικές σχολές..

Η Κοζπή Σταυρούλα από το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, έγραψε την δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλο το νησί, ξεπερνώντας σε μέσο όρο τα 18,9 μόρια και στοχεύει σε σχολή από το πεδίο των Ανθρωπιστικών σπουδών. Είχε επιλέξει νομική και πέτυχε στην επιλογή της. «Νοιώθω ευτυχισμένη αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι η συγκίνηση γιατί δεν είχα στόχο να είμαι πρώτη, πάντα διάβαζα και νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους δικούς μου ανθρώπους και τους καθηγητές που με στήριξαν. Η εξωτερική βοήθεια και στήριξη είναι πολύ σημαντική» είχε πει στον Αίολο

To top