Μητέρα 14χρονου: «Λυπάμαι που πρέπει να πω στο παιδί μου ότι αυτός που τον χτύπησε αφέθηκε ελεύθερος»

Μητέρα 14χρονου: «Λυπάμαι που πρέπει να πω στο παιδί μου ότι αυτός που τον χτύπησε αφέθηκε ελεύθερος»

Την λύπη της για την απόφαση της Εισαγγελίας  να αφεθεί ελεύθερος ο 49χρονος που κακοποίησε σκύλο και κινήθηκε εναντίον 14χρονου- που προσπάθησε να τον σταματήσει- εξέφρασε η μητέρα του παιδιού.

Ειδικότερα,ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με απόφαση της Εισαγγελίας  αφέθηκε ο 49χρονος ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι στην προκυμαία της Μυτιλήνης χτυπούσε βάναυσα το σκύλο του και όταν παρενέβη 14χρονος μαθητής  και του ζήτησε να σταματήσει  εκείνος κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όπως προέκυψε ο 49χρονος είναι σεσημασμένος και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για διάφορες υποθέσεις σε βάρος του και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η μητέρα του 14χρονου Βασίλη έγραψε σε ανάρτησή της  μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 49ρονος

«Να σας ενημερώσω ότι ΑΥΤΟΣ αφέθηκε ελεύθερος! Με περιοριστικους όρους! Και ρητή δικάσιμο, με λυπεί  πάρα πολύ που η Εισαγγελία Λέσβου άφησε κάποιον που χειροδίκησε Ανήλικο! Σε αυτό το παιδί τι να του πούμε?????? Την ώρα που έδινε την απόφαση τη κουτουλιά που έδωσε ΑΥΤΟΣ στο παιδί μου το σκέφτηκε, το ότι είναι σε σεσημασμένος, το ότι το παιδί μου είναι Ανήλικο? Ένα παιδί 14 ετών με απόλυτο σεβασμό του μίλησε και εκείνος χειροδίκησε επάνω του και επειδή είναι σεσημασμένος σήμερα τον άφησε ελεύθερο!!!!!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ που πρέπει να αναφέρω στο παιδί μου ότι αυτός που σε χτύπησε αφέθηκε ελεύθερος ενώ εσύ που υπερασπίστηκες που δεν χρησιμοποίησες  ύβρεις, αδικήθηκες. Μια Εισαγγελέας θεώρησε σωστό να τον ελευθερώσει σήμερα αντί να τον μπουντρουμιασει μέσα αφού είναι συνεχώς μια έξω μια μέσα καλά κάνει και εκείνος. Σήμερα ήταν χειροδικεία στο δικό μου παιδί σκέφτεται ότι αυτός κυκλοφορεί έξω! Επικίνδυνος  για κάθε Ανήλικο!»

To top