Ταξιάρχης Βέρρος: «Ο δρόμος Καλλονής – Πέτρας – Μολύβου θα γίνει»

Ταξιάρχης Βέρρος: «Ο δρόμος Καλλονής – Πέτρας – Μολύβου θα γίνει»

 «Δεν είναι οι θιγόμενοι πολίτες το πρόβλημα στο δρόμο Καλλονής – Πέτρας- Μολύβου» τονίζει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ο οποίος αναφέρει ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στις μελέτες αφού η χάραξη του δρόμου “πέφτει” πάνω σε ταμιευτήρα φράγματος για το οποίο επίσης υπάρχει μελέτη που βαλτώνει εδώ και 30 χρόνια.

Αφήνει δε αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες κάποιων που δεν θέλουν να υλοποιηθεί το έργο. Το θέμα απασχόλησε χθες την πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου.

«…Αναφανδόν και χωρίς αστερίσκους, υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ κατασκευής του δρόμου. Όσον αφορά τους θιγόμενους ιδιοκτήτες, τόσο η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος, θα τους συμπαρασταθεί ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση. Άλλωστε αυτό είχε ειπωθεί και στην επί τόπου συνάντηση μαζί τους, με τον Περιφερειάρχη και τον γράφοντα» αναφέρει ο κ. Βέρρος .

Και συνεχίζει «...Έτσι έπεσε στο κενό η προσπάθεια κάποιων “πονηρών” που έπιασαν πάλι το μυστρί και την λασπούλα. Αλήθεια δεν βαρέθηκαν να διαψεύδονται συνεχώς; Αλλά εδώ θα μου πείτε άλλα ψηφίζουν στις 10 το βράδυ και άλλα στις 12 το επόμενο πρωί. Οι “πονηροί” επίσης, ενώ ξέρουν το πραγματικό πρόβλημα που έχει το έργο, το αποκρύπτουν επιμελώς και προσπαθούν να το φορτώσουν σε άλλους. Πιο είναι αυτό; Η χάραξη προβλέπει τον δρόμο, σε μήκος 1800 μέτρων, μέσα στον ταμιευτήρα του φράγματος, για το οποίο επίσης έχει συνταχθεί μελέτη. Οπότε, πρέπει να γίνουν αλλαγές, παρότι οι μελέτες έγιναν από το ίδιο Υπουργείο αλλά από διαφορετικές διευθύνσεις. Βέβαια η μελέτη του φράγματος συντάσσεται εδώ και 30 χρόνια και του δρόμου 20, οπότε ελπίζουμε οι όποιες αλλαγές να γίνουν στον τρέχοντα αιώνα .Άραγε όμως, ποιοι προτάσσουν την κατασκευή του φράγματος και ποιοι του δρόμου; Ερώτηση προς υποκριτές και “πονηρούς”. Εμάς πάντως μας ενδιαφέρει να γίνει άμεσα ο δρόμος. Εσείς;

Υ. Γ. Ξέρετε, είναι πολύ ευχάριστο να μην έχεις πολιτικά γραμμάτια τα εξοφλήσεις και να μην είναι η αιρετή θέση βιοπορισμός. Μπορείς να πράττεις ελεύθερα και να λες την αλήθεια στον κόσμο-τον οποίον και μόνο οφείλεις να υπηρετείς-χωρίς φόβο».

To top