Πράξη Αγάπης… Διαρκείας!

Πράξη Αγάπης… Διαρκείας!

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αιολικού στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά γενικότερα και του αθλήματος στη Λέσβο, να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια των κυανόλευκων. Και μάλιστα για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, κοστίζουν 50€ και αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέαπολης. Μάλιστα μέρος των εσόδων θα διατεθεί από τον Αιολικό στην «Πράξη Αγάπης», με σκοπό την έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη για δύο συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, τον Στράτο Ζαφειρέλλη και την σύζυγο του Ευανθία Καραμήτρου.

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Στέφανου Μαρίνου 6932263096 και ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου Aiolikos.gr, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα.

To top