Η διαφωνία συνεταίρων σε ταξί οδήγησε σε συλλήψεις

Η διαφωνία συνεταίρων σε ταξί οδήγησε σε συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα 41 και 48 ετών στη Μυτιλήνη, μετά από καταγγελία για ληστεία αυτοκινήτου,ενώ δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και για τον 61χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για ψευδή καταμήνυση. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές είχαν συνεταιρικά ένα ταξί, φαίνεται όμως ότι διαφώνησαν και ο ένας από τους δυο πήρε το όχημα μαζί με τις εισπράξεις της ημέρας. Η συνέχεια θα δωθεί στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία δεν ανέφερε ότι ένας από τους συλληφθέντες  ( για ληστεία )ήταν επίσης ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ούτε ότι το αυτοκίνητο ήταν επαγγελματικής χρήσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες 8 Ιουλίου στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο ημεδαποί -41χρονος και 48χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ληστείας και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, απογευματινές ώρες χθες σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού και κινούμενοι με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και ακολούθως ένας εξ’ αυτών (41χρονος) αφού του επιτέθηκε προκαλώντας και φθορές στα ρούχα του, αφαίρεσε από την κατοχή του με χρήση βίας το όχημα, σε εσωτερικό χώρο του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και 2 ζευγάρια γυαλιά αξίας 110 ευρώ.

Κατά την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι, ο 48χρονος συλληφθείς, κατείχε κυνηγετικό όπλο χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης και σε βάρος του 61χρονου, μετά από σχετική καταγγελία, για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργούν -κατά περίπτωση- αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

To top