Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στο κτήμα «Οινοφόρος» σε μία μοναδική και εκρηκτική εμφάνιση!

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στο κτήμα «Οινοφόρος» σε μία μοναδική και εκρηκτική εμφάνιση!

Ο Γιώργος Σαμπάνης δε χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ονόματα της τελευταίας δεκαετίας (τουλάχιστον) στην ελληνική μουσική.

Όχι μόνο έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες, αλλά έχει πραγματοποιήσει και σειρές εμφανίσεων που έχουν μείνει αξέχαστες. Παραμένει ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς τραγουδιών υπογράφοντας τραγούδια τόσο για τον ίδιο όσο και για πολλούς ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής.

Έκανε την πρεμιέρα του στη δισκογραφία το 2008 με τον δίσκο “Χαράματα” ενώ έκτοτε έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του βήμα.
Οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει είναι πάρα πολλές, μερικές εκ των οποίων είναι τα κομμάτια «Πριν πεις σ’ αγαπώ», «Μόνο εσύ», «Άγρια Θάλασσα» και «Μ’ ένα σου βλέμμα». Κάθε σεζόν οι εμφανίσεις του πρωταγωνιστούν στη νυχτερινή διασκέδαση και αναμφίβολα πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που κρατά τα σκήπτρα σε αυτήν.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, θα ξεσηκώσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου τους φίλους και θαυμαστές του με ένα μοναδικό live στο ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ.

To top