Extra Mile Mytilene -Workshop Αυτοβελτίωσης και Δημόσιας Ομιλίας στις 11 Ιουλίου στο κτήμα Ελιά και Θάλασσα

Extra Mile Mytilene -Workshop Αυτοβελτίωσης και Δημόσιας Ομιλίας στις 11 Ιουλίου στο κτήμα Ελιά και Θάλασσα

Οι theSPEAKERS, ο 1ος Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα, ο οποίος βασίζεται στην εξέλιξη της επικοινωνίας, διοργανώνει το Workshop Αυτοβελτίωσης και Δημόσιας Ομιλίας «Extra Mile Mytilene» τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ. στο κτήμα Ελιά και Θάλασσα στη Σκάλα Λουτρών.

Η Oprah Winfrey είχε πει με τον, πλέον, εμφατικό τρόπο: «Κάνε το extra mile. Κάνοντας το κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, σε βάζει στην καλύτερη θέση για την επόμενη στιγμή».

Για να μπορέσεις να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό, θα χρειαστεί να κάνεις αντίστοιχες καθημερινές προσπάθειες τόσο την επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική σου.
Εκεί που οι περισσότεροι σταματούν, εσύ δοκίμασε να συνεχίσεις. Θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και πίστη. Ωστόσο, εάν δε συνεχίζεις εκεί που οι άλλοι τα παρατάνε, πώς θα καταφέρεις το κάτι παραπάνω; Πώς θα φθάσεις το «ταβάνι» σου;

Ομιλητής του Extra Mile Mytilene θα είναι ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής των theSPEAKERS και Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας.

Στο Workshop μεταξύ άλλων θα ακούσουμε πράγματα για:
Δημόσιο Λόγο
Επικοινωνία
Αυτοβελτίωση
Extra mile
Γλώσσα Σώματος

Κάνε το extra mile και έλα μαζί μας σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Napoleon Hill, μία από τις σημαντικότερες αρχές της επιτυχίας, είναι να αποκτήσεις τη συνήθεια να κάνεις το extra mile.
Κάνε, τώρα, την αρχή!
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://thespeakers.gr/product/extra-mile-mytilene/

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας των theSPEAKERS: www.thespeakers.gr , καθώς και στο «HisMajesty Barbershop» (Χρυσομαλλούσης 2α, Μυτιλήνη).

Τι είναι οι theSPEAKERS;
Οι theSPEAKERS είναι ένας καινοτόμος χώρος αυτοβελτίωσης ο οποίος βασίζεται στην προσωπική ανάπτυξη μέσω της εξέλιξης της δημόσιας ομιλίας, της ηγεσίας και της παρακίνησης.
Η ίδρυσή τους έγινε τον Ιούνιο του 2018 από τον Απόστολο Κουμαρίνο (πρώην Στέλεχος Επιχειρήσεων & Πρωταθλητή Δημόσιας Ομιλίας) ο οποίος βασίστηκε σε 3 αξίες.

Το πάθος για:
Αυτό-ανάπτυξη
Επικοινωνία
Εξέλιξη – Το όραμα του είναι η σύνδεση ολοένα και περισσότερα ανθρώπων μέσω μιας υγιούς επικοινωνίας και η παρακίνηση τους προς την πορεία επίτευξης των ονείρων τους.

Ο Απόστολος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 135 δημόσιες ομιλίες, σε κοινό μέχρι και 1.000 ατόμων σε Ευρώπη και Ωκεανία. Αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο πρόγραμμα  διαπραγματεύσεων του Ο.Π.Α. και φέτος παρακολουθεί το 4ετες πρόγραμμα ψυχοθεραπείας του ΚΕ.ΣΥ.ΘΕΣ.

Ζει για να επικοινωνεί και θεωρεί πως η ποιότητα της επικοινωνίας που χρησιμοποιείς μπορείς να σε οδηγήσει όπου πραγματικά επιθυμείς. Η επικοινωνία είναι αυτή που μπορεί να κλείσει «δρόμους» αλλά και να ανοίξει υπέροχα «μονοπάτια» ζωής.

To top