Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ ο Νίκος Καπτανής

Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ  ο Νίκος Καπτανής

Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ  ορίσθηκε  με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, το μέλος της ΔΕΕΠ Λέσβου Νίκος Καπτανής. «Με τη συνεργασία όλων θα βοηθήσουμε ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πρωτογενής τομέας» τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του. Εξάλλου τον κ. Καπτανή συγχαίρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Λέσβου.

Σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος με απόφαση του, με ορίζει Αναπληρωτή Γραμματέα  Αγροτικών Φορέων. Η δέσμευσή του για αξιοποίηση νέων στελεχών, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά, ενώ με τιμά και με γεμίζει ευθύνη. Θα είναι χαρά μου, που θα συνεργαστώ με το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, το Γραμματέα της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων Ανδρέα Καρασαρίνη, καθώς και το Βουλευτή  μας Χαράλαμπο Αθανασίοιυ, με γνώμονα να βοηθήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και όντας πάντοτε στη διάθεση όλων».

Σε ανακοίνωσή της επίσης η ΔΕΕΠ Λέσβου και ο Πρόεδρός της Προκόπης Τζιμής, τονίζουν τα εξής:

«Ως Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου συγχαίρουμε όλους τους νέους αναπληρωτές γραμματείς του κόμματος, οι οποίοι ορίσθηκαν χθες με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι, δε, τεράστια τιμή για εμάς ο ορισμός του Νικολάου Καπτανή ως αναπληρωτή γραμματέα αγροτικών φορέων, ενός νέου ανθρώπου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου. Ο ρόλος και η αξία, που δίνει ο Πρόεδρος του Κόμματος μας στη νέα γενιά και στα νέα στελέχη του, αντανακλάται, πλέον, σε όλη τη δομή του κόμματος μας επιβραβεύοντας την ομαδική δουλειά, τη συνεχή ενασχόληση με την καθημερινότητα των νέων και την προσπάθεια να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη».

To top