Θανατηφόρο τροχαίο μεταξύ Ερεσού – Μεσοτόπου

Θανατηφόρο τροχαίο μεταξύ Ερεσού – Μεσοτόπου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο δρόμο μεταξύ Ερεσού – Μεσοτόπου.

Το δυστύχημα έγινε στο 6ο χλμ Ερεσού – Μεσοτόπου, αυτοκίνητο με τρείς επιβαίνοντες ηλικίας από 17-23 ετών κατευθυνόταν από Ερεσό προς Μεσότοπο στις 3:30 τα ξημερώματα Κυριακής.
Το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες  βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου, νέου από την Ερεσό, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Οδηγός ήταν ένας 22χρονος ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ένας 17χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βαριά τραυματισμένοι με τον έναν εξ αυτών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από το σημείο του δυστυχήματος:

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερεσού – Αντίσσης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-07-2022) στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ερεσού – Μεσοτόπου στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 22χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν 23χρονος και 17χρονος – ημεδαποί, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον τραυματισμό του 22χρονου και του 17χρονου και τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

To top