Συναυλία με τον Νίκου Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Καλλονή

Συναυλία με τον Νίκου Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Καλλονή

Ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 21:00 στο Γήπεδο Καλλονής για να μας ταξιδέψει με τη φωνή του και τα τραγούδια του μακριά από τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Nίκος Πορτοκάλογλου : φωνή, κιθάρα
Βίκυ Καρατζόγλου : φωνή,
Βύρων Τσουράπης : μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης : τύμπανα, φωνή
Ηλίας Λαμπρόπουλος : βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή
Χρήστος Παπαδόπουλος : κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή
Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία
Τιμή Εισόδου: 12 ευρώ
Σημεία πώλησης εισιτηρίων:
Μυτιλήνη: BOOK & ART
Καλλονή: ΤΟΠΟΛΙΝΟ
MUSIC & PAPER HOUSE
MARSALI COFFEE POINT
Μόλυβος: LESVORAMA

To top