Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Μουτζούρη και Μαλέλη στην Περιφέρεια

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Μουτζούρη και Μαλέλη στην Περιφέρεια

«Δεν θα συρθώ σε λασπόλουτρα» σχολίασε σε γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης απαντώντας στην κριτική που εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος  Σταμάτης Μαλέλης για τις αναθέσεις όσο αφορά την τουριστική προβολή. «Μοιάζει με αυτοκριτική» απάντησε ο  Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα ερευνηθούν όλες οι συμβάσεις.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης τόνισε τα εξής: «Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου, από την προεκλογική περίοδο έως και σήμερα, απέφυγε τους ανούσιους δημόσιους βερμπαλισμούς και επικεντρώθηκε στην παραγωγή και προγραμματισμό έργων ανάπτυξης των νησιών μας. Θεωρούμε ότι η παλαιοκομματική τακτική των αντιπαραθέσεων και των δημόσιων «τσακωμών» προς τέρψη και ανάδειξη εκείνων, που είναι εθισμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και γι’ αυτό δεν θα συρθεί σκόπιμα σε «λασπόλουτρα», τα οποία δεν είναι ούτε της παιδείας της ούτε της κουλτούρας της».

Η απάντηση Μαλέλη

Σε νέα γραπτή δήλωσή του ο κ. Μαλέλης τονίζει τα εξής :

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση περί λάσπης και αναπτυξιακών έργων της περιφερειακής αρχής του Βορείου Αιγαίου. Μοιάζει με αυτοκριτική!
Κύριε Μουτζούρη τα πράγμα τα είναι απλά.
– Σταματήστε αμέσως να σπαταλάτε τα χρήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου.
– Σταματήστε τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους …Γκρούεζες που μας γυρίζουν σε μαύρες εποχές!
Τη μέρα που ανακοινώνεται ότι τον Μάιο μόλις 4.741 επιβάτες από την Ευρώπη , μέσω του αεροδρομίου, επισκέφθηκαν τη Λέσβο και 298.000 τη Ρόδο θα έπρεπε να σιωπάτε.
– Πού πήγαν τα 700.000 ευρώ για την προβολή του Βορείου Αιγαίου ;
– Θα ερευνήσουμε μία προς μία τις συμβάσεις !
Η περίοδος της μιζέριας του άκρατου λαϊκισμού και της υπανάπτυξης τελειώνει».

 

To top