Σημείο αναφοράς πλέον για την Ερεσό ο Προφήτης Ηλίας

Σημείο αναφοράς πλέον για την Ερεσό ο Προφήτης Ηλίας

Φωτίστηκε ο Προφήτης Ηλίας «ο χωριανός» στην Ερεσό.

Από την Τετάρτη 15 Ιουνίου η Ερεσός απέκτησε ένα ορόσημο που φωτίζεται κάθε βράδυ και προσφέρει ένα, μοναδικής ομορφιάς, φωτεινό σημείο αναφοράς σε επισκέπτες και κατοίκους.

Η ιδέα γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2021, στη βεράντα του Eressian Hotel & Hammam Spa και ωρίμασε συνειδητοποιώντας πόσο αμφιθεατρική θέση έχει το συγκεκριμένο εκκλησάκι στο κέντρο του κάμπου της Ερεσού, ανάμεσα στους οικισμούς της Ερεσού και της Σκάλας.

Η Τοπική κοινότητα Ερεσού και το Τοπικό Συμβούλιο Ερεσού αγκάλιασε την ιδέα και έτσι με την στήριξη και του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού έγινε πραγματικότητα.

Διακοσμητής και μελετητής του φωτισμού είναι ο Κώστας Μυρογιάννης, ο ηλεκτρολόγος που έκανε την εγκατάσταση ο Νίκος Πολίτης, ενώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Γιώργο Κομβόκη.

Σε σχετική δημοσίευση που έκανε ο ιδιοκτήτης του Eressian Hotel & Hammam Spa Αλέξης Μιχάλας, ο οποίος στήριξε οικονομικά και την όλη πρωτοβουλία, ευχαριστεί και τον Άκη Ταρναρά για τη βοήθεια στο συντονισμό, ενώ όπως σημειώνει «Την επόμενη φορά που θα φθάνετε στην Ερεσό από Μεσότοπο σούρουπο ή βράδυ κοιτάξτε δεξιά σας και απολαύστε άλλη μία μοναδική ομορφιά της Ερεσού!»

To top