Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στη Λέσβο με αφιέρωμα στο ποδήλατο

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στη Λέσβο με αφιέρωμα στο ποδήλατο

Το θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το έτος 2021 είναι «Είμαστε υγιείς και ασφαλείς με τη βιώσιμη κινητικότητα». Η επιλογή του φετινού θέματος αποτίνει φόρο τιμής στις δυσκολίες που βίωσε η Ευρώπη – και ο κόσμος – καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, θα πραγματοποιήσει δράσεις το Σάββατο 18 και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο δράσεις που έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις αλλά και ως μέσο άθλησης..
1. Άλσος Τσαμάκια 17:00. «My first Ride»

2. Άλσος Τσαμάκια 18:00 .« Lady’s Ride» Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία βόλτα! 
Κατά τη διάρκεια των δυο εκδηλώσεων του Σαββάτου θα μοιραστούν δωρεάν στα παιδια και στις γυναίκες που θα λάβουν μέρος στην ποδηλασία, ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 36 έως και 39.
Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
θα πραγματοποιηθεί το 2ο FULL MOON NIGHT RIDE της χρονιάς με παρέα το ολόγιομο φεγγάρι.
1.
Άλσος Τσαμάκια 19:00.
Μετά το τέλος της νυχτερινής βόλτας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  στο μπαρ της πλαζ Τσαμάκια για μπύρα και κουβέντα με τους ειδικούς για καλές και υγιεινές πρακτικές στην διατροφή του ποδηλάτη!

Η χρήση κράνους στις δράσεις είναι υποχρεωτική καθώς και τα φωτάκια για την νυχτερινή βόλτα.

Αποφυγή  μαύρων ρούχων για  τους ποδηλάτες και οπωσδήποτε χρήση μάσκας.

 

To top