Εγκαινιάστηκε το νέο λιμάνι Σιγρίου

Εγκαινιάστηκε το νέο λιμάνι Σιγρίου
Φωτογραφίες: Βασίλης Τινέλλης

Στο νέο λιμάνι του Σιγρίου, έφτασε χθες Σάββατο 11 Ιουνίου στις 22:50 το πλοίο Blue Star Chios στο πρώτο δρομολόγιό του για το φετινό καλοκαίρι και ως το πρώτο πλοίο που δένει στο νέο λιμάνι εγκαινιάζοντας το και ανοίγοντας μια νέα σελίδα για τον τουρισμό στη Λέσβο.

Το νέο λιμάνι του Σιγρίου, δόθηκε προς χρήση παρότι οι εργασίες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά θα λειτουργήσει από φέτος και θα δέχεται μάλιστα και τουριστικά σκάφη.

Το πλοίο ξεκίνησε από Πειραιά, προσέγγισε τη Μύκονο τα Μεστά και στη συνέχεια το Σίγρι, ενώ αναχώρησε 23:30.

Κατά την άφιξη του πρώτου πλοίου χθες στο λιμάνι του Σιγρίου, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου και Γιάννης Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Στρατής Κύτελης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Παπαδόπουλος και ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης μέλος του Λιμενικού Ταμείου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στρατής Κυρατζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιορδάνης Ιορδάνου, Γιώργος Καραθανάσης, αλλά και ο Κεντρικός Ναυτιλιακός Πράκτορας της Blue Star Ηλίας Πίκουλος.

Ο κ Κύτελης ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου παρέδωσε πλακέτα στους Πλοίαρχους του καραβιού, Φυτρολάκη Γιάννη και Πιτσικούλη Ηλία.

 

 

 

To top