Τρία τροχαία ατυχήματα την Παρασκευή

Τρία τροχαία ατυχήματα την Παρασκευή
Φωτογραφία αρχείου

Τραυματισμένα πέντε άτομα μετά από τρία τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν την Παρασκευή 3 Ιουνίου σε Μυτιλήνη και Καλλονή.

Πιο συγκεκριμένα, στη Μυτιλήνη μηχανάκι οδηγούμενο από γυναίκα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο οδηγούμενο από άνδρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας και ανήλικης που επέβαινε σε αυτό. Την ίδια ημέρα, αυτοκίνητο οδηγούμενο από γυναίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι οδηγούμενο από άνδρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και ανήλικου που επέβαινε σε αυτό. Παράλληλα, στη Καλλονή άνδρας με μηχανάκι εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε εκτός δρόμου με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα (03-06-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, η οδηγός του δικύκλου και ανήλικη ημεδαπή που επέβαινε σε αυτό.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα (03-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αλλοδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, ο οδηγός του δικύκλου και ανήλικος ημεδαπός που επέβαινε σε αυτό.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα (03-06-2022) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

To top