«Μην ασχολείστε άλλο με την Εστίαση»

«Μην ασχολείστε άλλο με την Εστίαση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος “EstiasiGreece” με αφορμή την απόφαση δύο δήμων της χώρας για απαγόρευση μουσικής κατά τις νυχτερινές ώρες στα καταστήματα εστίασης, τονίζοντας πως η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι η διασκέδαση και καλεί τον Υπουργό να προβεί σε άμεση αλλαγή της απαρχαιωμένης νομοθεσίας περί Decibel.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Μυτιλήνη το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι από την αστυνομία σε καταστήματα εστίασης για την μουσική είναι αυξημένοι.

Αναλυτικά:

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με έντονο ενδιαφέρον τις αποφάσεις δυο δήμων της χώρας να απαγορέψουν την μουσική στα καταστήματα εστίασης.
Είναι διαφορετικό θέμα η ηχορύπανση και η διατάραξη, από το να μην υπάρχει καθόλου άδεια μουσικής σε όλα τα καταστήματα εστίασης τις βραδινές ώρες.
Ας καταλάβουν κάποιοι ότι η ΒΑΡΙΑ βιομηχανία της χώρας μας είναι ο τουρισμός και η διασκέδαση !
Εκατομμύρια επισκέπτες έρχονται στην χώρα μας να διασκεδάσουν δημιουργώντας μια οικονομική άνθιση και ζωή !
Εκατομμύρια ευρώ εισπράττουν οι δήμοι από τα τέλη που αποδίδουν τα χιλιάδες καταστήματα εστίασης της χώρας!!
Δεν θα αφήσουμε κανένα πιόνι του πολιτικού συστήματος να σπάσει αυτήν την οικονομική αλυσίδα σε οποία περιοχή της Ελλάδας , είτε αυτή λέγεται Άλιμος ,είτε Άρτα , είτε Αλεξανδρούπολη, είτε Μυτιλήνη!
Κύριοι αν δεν μπορείτε να διοικήσετε τις πόλεις σας μπορείτε να αποχωρήσετε ΕΙΡΗΝΙΚΑ !! Μην ασχολείστε άλλο με την Εστίαση !
Καλούμε τον Υπουργό να προβεί σε άμεση αλλαγή της απαρχαιωμένης νομοθεσίας περί Decibel.

To top