Ξεκινά το Σάββατο το Διεθνές Τουρνουά Τένις “Mytilene Cup”

Ξεκινά το Σάββατο το Διεθνές Τουρνουά Τένις “Mytilene Cup”

Με συμμετοχές 90 και πλέον αθλητών  και αθλητριών κάτω των 20 ετών, από 20 χώρες ξεκινά   το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου  η μεγάλη γιορτή του τένις  που έχει γίνει θεσμός για τη Μυτιλήνη, το Διεθνές Τουρνουά  “MYTILENE CUP”.

 

Το αθλητικό γεγονός του Βορείου Αιγαίου επιστρέφει  το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δυνατές αναμετρήσεις στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης στην Νεάπολη Μυτιλήνης  .

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις “COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18” διοργανώνεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  και το Δήμο Μυτιλήνης, υπό  την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19  θα ξεκινήσουν οι αγώνες προκριματικών, και την Δευτέρα 20 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις , που γίνεται για 12η φορά στην πόλη της Μυτιλήνης, αποτελεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός ,που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία.

«…Η από κοινού  προσπάθεια  που καταβάλει, εδώ και πολλά χρονιά  ο Όμιλος μας, με την Περιφέρεια Β Αιγαίου κ τον Δήμο Μυτιλήνης ,έχει σαν στόχο, την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού , την τουριστική προβολή , την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς  αθλητικού  χάρτη, με την τέλεση  αγώνων  υψηλού  επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα  προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας » αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης θα μπορεί να προμηθευτεί τις προσκλήσεις εντελώς δωρεάν , από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου εντος κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ , απογευματινές ώρες , από το φαρμακείο  Βαλτά, και από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών  Προδρόμου.

 

 

 

To top