Σοβαρές καταγγελίες από το ΤΕΕ για τη λειτουργία της Πολεοδομίας

Σοβαρές καταγγελίες από το  ΤΕΕ για τη λειτουργία της Πολεοδομίας

Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση της Πολεοδομίας Μυτιλήνης και κυρίως για την κατάσταση των αρχείων των Οικοδομικών αδειών που αφορούν τις ιδιοκτησίες πολιτών, έκανε σήμερα σε συνέντευξη τύπου η διοίκηση του παραρτήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του ΤΕΕ.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Στρατής Μανωλακέλλης περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο αρχείο όπου φάκελοι με οικοδομικές άδειες από το 1950 βρίσκονται στοιβαγμένοι και σκορπισμένοι στο πάτωμα, δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες.

Στη συνέντευξη τύπου τονίσθηκε από τους ομιλητές η έλλειψη υπαλλήλων στην συγκεκριμένη υπηρεσία που έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην σημερινή υποβάθμισή της ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του επίτιμου προέδρου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων κ. Στρατή Φραντζέσκου ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση να χωριστεί στα δυο η υπηρεσία και να μετακινηθούν έμπειροι υπάλληλοι στη Δυτική Λέσβο, οδήγησε σήμερα στο να μην μπορεί να λειτουργεί η Πολεοδομία όπου εκ των πραγμάτων ο φόρτος δουλειάς είναι πολλαπλάσιος.

To top