Κλοπή σε οικία στη Μυτιλήνη: «Μπούκαρε» από το παράθυρο ο ανήλικος δράστης

Κλοπή σε οικία στη Μυτιλήνη: «Μπούκαρε» από το παράθυρο ο ανήλικος δράστης

Κλοπή σημειώθηκε χθες το βράδυ σε οικία στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, ανήλικος δράστης «μπούκαρε» από το παράθυρο και έκλεψε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διαφορά αντικείμενα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα, από από εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας και ο ανήλικος δράστης συνελήφθη. Μάλιστα, σε βάρος του γονέα του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του ανήλικου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη σήμερα (24-05-2022) στη Μυτιλήνηανήλικος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας,βραδινές ώρες χθες (23/24-05-2022), ο δράστης μπήκεστην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος γονέα του δράστη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top